“A pályázati anyag legyen egyszerű, de informatív, részletes, ahol kell, de mégse sok, legyen tökéletes, de semmiképen se legyen tökéletes, mert az gyanús, a lényeg, hogy valami fogjon meg benne” – szokták mondani a felvételiztető szakembere.

Hogyan válasz életre szóló pályát jól!Aki már egyszer ráérzett az ízére, az ütős önéletrajzot, motivációs levelet és egyéb bemutatkozó eszközökkel tud készülni álmai állásinterjújára.

Álmaink állásához vezető interjú sorozat, akár egy gyorsétterembe készülünk, akár egy multinacionális cég marketing osztályára,  általában nem az álmainkban megjelenő magán repülőgépből kilibbenős piros szőnyeges, napszemüveges interjú, hanem egy igazán, kihívásokkal teli kalandsorozat sorozat. Igazi elméleti surviver és ninja warrior, mint a show műsorokban – érdemes így gondolni rá. Nem kell más hozzá, mint egy szakszerű önéletrajz, egy mély, gyakorlatias motivációs levél és egy meggyőző személyiség. Mindhárom tényező bárki számára biztosítható, mindössze tudatosított és rendszerezett önismeret szükséges hozzá.

Ha elég jó az álláspályázati anyagod, de szeretnéd letesztelni egy szakember szemén vagy úgy érzed lehetne jobb is, akkor kérj online konzultációs időpontot: +36 20 404 2564.

Close Menu