Bakk Zalán Levente életpálya coach

Zalán szeret lehetőséget keresni mások életének előmozdítására. Legkedvesebb pszichológiai szakterülete 15 éve munka világához kapcsolódó személyiségelemzés és személyiségfejlődés. Érdekes számára figyelni a munkaerőpiac sajátos fejlődési tendenciáit, folyamatos változásában lehetőségek után kutatni. Szeret részese lenni a pályaválasztók felszabadult örömének, amikor felismerik az életútjukat, megértik életük célját.

Nagyra becsüli a legújabb professzionális pályatervezési technikákat, amelyekkel 2009 óta sok fiatalt és felnőttet tudott meggyőződéses döntéshez segíteni. Az évek alatt a szükségletekre reagálva professzióját kibővítette olyan német, svéd és amerikai módszerekkel és eszköztárakkal, amelyek alkalmasak arra, hogy a mai fiatalok igen speciális orientációs, viselkedési és teljesítménybeli kihívásaira hatékony megoldásokat kínáljon.

Hiszi, hogy sokkal több van a mai fiatalokban, mint gondoljuk és ha megtaláljuk velük a közös hangot, akkor ők is megtalálják magukat. Legkedvesebb tudományos témái a mentális csúcsteljesítményhez vezető út és a Kiemelkedő eredményesség 7+1 szokása.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?