Abban tudok segíteni Neked, hogy megtaláld, milyen munkával keresnél pénzt legszívesebben!

Azt szeretném elmondani Neked, hogy a pályaválasztási tanácsadás nem azt jelenti, hogy te kitöltesz egy kérdőívet és cserébe megkapod, hogy cukrász legyél vagy bálnavadász – ha már volt hasonló tapasztalatod a suliban, tudod, miről beszélek, ha még nem, akkor szerencsés vagy!

Egy valódi pályaválasztási tanácsadó nem mondja meg Neked, hogy szerinte milyen pályát kellene választanod! Egy valódi tanácsadó azt gondolja Rólad, hogy profi segítséggel Te is képes vagy kiválasztani, hogy legszívesebben milyen munkával keresnél pénzt, hogy melyik pálya illik hozzád a leginkább. Pályaválasztási tanácsadóként nekem az a dolgom, hogy segítsek Neked megfogalmazni a céljaidat, vágyaidat és Veled együtt munkálkodva kialakítsunk Neked egy egyszerű cselekvési tervet ahhoz, hogy elérd a célodat. 

 

Merre tovább
Merre tovább?

Elég sokan rosszul választanak szakot, mert nem tudják hogyan, milyen szempontok segítségével lehet alaposan átgondolni hogy melyik a valóban nekik való pálya. Akik rosszul választanak, azok vagy kibuknak az egyetemről vagy, ha nagy nehezen elvégzik, nem lesznek boldogok. Akik jól választanak, életük egyik legszebb időszaka lesz az egyetem, különösebb gond nélkül megszerzik a diplomát, szeretni fogják, amit csinálnak, sőt értékesnek, igazán hasznosnak fogják érezni és emiatt sikeresek és megbecsültek lesznek a munkájukban.

Hogyan lehet teljesen megnyugtató döntést hozni?

Egyszerűen megfogalmazva így hangzik a válasz: vagy Te és van a pályák világa. Rólad össze kell gyűjteni az összes fontos információt, mint például, hogy mik az erősségeid, milyen érdeklődési irányok jellemzik a személyiséged, milyen értékek vezetnek téged, hogyan szeretsz dolgozni, milyen elképzeléseid, vágyaid vannak. A személyes pályaválasztási tanácsadás alkalmain mindent meg fogsz tudni magadról, ami szükséges a tökéletes pályaválasztási terv kialakításához! 

Tedd
Segítség minden lépéshez

A lényeg másik része a pályák világa. Milyen szakok vannak és milyen szakirányok? Melyek a leginkább hozzád illő pályák? Hogyan lehet a legtöbb pontod a felvételihez, hogyan juthatsz be az egyetemre? Melyik egyetem mit tud neked adni valójában? Hol érdemes felsőfokú szakmát tanulni és hol fognak átverni? A sokféle ösztöndíj közül mikre pályázhatsz és hogyan? Szóval minden kérdésedre választ kapsz, még azokra is, amik esetleg éppen nem jutnának eszedbe!

A pályaválasztási terved elkészítéséhez ezeket a lépcsőfokokat lépjük meg közösen:

  • kielemezzük közösen a személyiséged
  • megnézzük pontosan, hogy milyen pálya illik hozzád legjobban
  • megnézzük, hogy pályakezdőként milyen az elhelyezkedési lehetőségekkel tudsz számolni
  • kiválasztjuk a legmegfelelőbb alapszakot, akár többet is
  • megmutatom, hogyan lehet a legtöbb pontod a felvételihez
  • megtudsz minden fontos dolgot a felvételivel kapcsolatban
  • beadjuk az e-felvételid.

Mennyi ideig tart és mennyibe kerül a sikeres pályatervezésed?

A teljes pályaválasztásod megtervezése öt alkalmat igényel. Alkalmanként annyi időt szánunk rá, amennyi szükséges, mert biztosra akarunk menni. Általában másfél órát érdemes rászánnod minden alkalomra. Egy pályatervezési alkalom díja (befektetés a sikeres jövődbe!) 10 ezer forint. Természetesen, ha nem vagy megelégedve a munkámmal, akkor 100%-ban visszakérheted a pénzed! Te lehetsz az első, aki visszakéri 🙂

Hogyan kezdj hozzá?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és meg foglak keresni, hogy időpontot egyeztessünk. Vagy hívj fel most a +36 20 404 2564 -es telefonszámon és megbeszéljük, mikor van szabad időpontom, ami neked is megfelel.

Félsz a jövőtől? Nem tudod, milyen pályát válassz? Aggódsz? Frusztrál a pályaválasztás gondolata? Néha már a hátad közepére sem kívánod? Nagyon jó lenne már tisztán látni? Lépj most! Írj nekem a fenti űrlapon, hogy szeretnél megbízható segítséget kapni a pályaválasztásodhoz vagy akár hívj fel engem a  +36 20 404 2564 telefonszámon!

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu